„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Влез, за ново мнение
Потребител
Мнение
moneff
moneff
Точки: 2,203
Мнения: 486
Теми: 90
Репутация: 74
Регистриран: 05.12.2014 18:59

1
Как да печелим точки от играиго? Емотикона 48

В тази тема ще се опитам максимално много да обясня основно как се печелят точки от сайта IgraiGo.com. Ако се сещате за други варианти, и стратегии за печелене на точки, може да ги споделите като коментари или да пуснете нова тема.

Най-основното нещо за печелене на точки е да се регистрирате
Регистрацията става от тук - Регистрация IgraiGo.com
Ако сте регистриран вече потребител, може да влезете от Входа

Като цяло най-важното и основото тук за печеленето на наградите в играйго е да споделяте. Това е цаката. Колкото повече споделяте ПРЕЗ БУТОНИТЕ в сайта, толкова повече точки ще печелите.

Печелете точки от:


✯ Всекидневна активност - При всекидневно влизане, на всеки 23 часа, ще получавате по 6 точки от огромния оранжев бутон \\\"Вземи ме\\\", който се намира точно над лентата с менютата.

✯ Гласуване в BGTOP - При кликане на лентата, и ГЛАСУВАНЕ в сайта на BGTOP, Вие ще получавате по 5 точки. Имайте предвид, че това гласуване помага за развитието на сайта, както и за бъдещите награди, и за самото му функциониране.

✯ Споделяне на Фейсбук приложения - Всяко едно споделяне Ви носи по 1 точка. Има ограничение до 20 споделяния във фейсбук, всяко следващо споделяне няма да Ви носи точки. Имайте предвид, че споделянията от приложенията, тестовете, късметчетата, статусите, видео статусите, статуси със снимки и вицовете се комбинират и общата им цифра е 20 на брой.

✯ Решаване на забавни фейсбук тестове - Всяко едно решаване на тестове Ви носи по 0.5 точки. Всяко споделяне на тест, СЪЩО Ви носи 1 точка, НО отново важи ограничението от 20те споделяния. Имайте предвид, че споделянията от приложенията, тестовете, късметчетата, статусите, видео статусите, статуси със снимки и вицовете се комбинират и общата им цифра е 20 на брой.

✯ Споделяне на Фейсбук статуси - Споделянето на фейсбук статуси, ще Ви носи по 1 точка, НО отново важи ограничението от 20те споделяния. Имайте предвид, че споделянията от приложенията, тестовете, късметчетата, статусите, видео статусите, статуси със снимки и вицовете се комбинират и общата им цифра е 20 на брой.

✯ Споделяне на Статуси със снимки - Споделянето на статусите със снимки във фейсбук ще Ви носи по 1 точка, НО отново важи ограничението от 20те споделяния. Имайте предвид, че споделянията от приложенията, тестовете, късметчетата, статусите, видео статусите, статуси със снимки и вицовете се комбинират и общата им цифра е 20 на брой.

✯ Споделяне на Статус с видео - Споделянето на фейсбук видео статусите в социалната мрежа ще Ви носи по 1 точка, НО отново важи ограничението от 20те споделяния. Имайте предвид, че споделянията от приложенията, тестовете, късметчетата, статусите, видео статусите, статуси със снимки и вицовете се комбинират и общата им цифра е 20 на брой.

✯ Споделяне на фейсбук късметчета - Споделянето на дневни фейсбук късметчета, ще Ви носи по 1 точка, НО отново важи ограничението от 20те споделяния. Имайте предвид, че споделянията от приложенията, тестовете, късметчетата, статусите, видео статусите, статуси със снимки и вицовете се комбинират и общата им цифра е 20 на брой.

✯ Споделяне на Вицове - Споделянето на Вицовете във фейсбук ще Ви носи отново по 1 точка, НО отново важи ограничението от 20те споделяния. Имайте предвид, че споделянията от приложенията, тестовете, късметчетата, статусите, видео статусите, статуси със снимки и вицовете се комбинират и общата им цифра е 20 на брой.

✯ Участване във всекидневната Томбола, която се намира в секция Игри - Може да залагате до 50 точки на едно теглене. Всеки 1 билет Ви носи по-голям шанс за печалба, НО томболата може да се спечели и с 1 билет. Тук играе и голяма доза късмет, колкото повече купени билети за томболата имате, толкова е по-голям шанса да я спечелите.

✯ Търкане на лотарийни билети, намират се в секцията с Игрите - Тук шанса за печалба е най-голям, защото може да спечелите 1000 точки с 1 лотариен билет! Търкайте здраво лотарийни билети и нека късмета да е с Вас!

✯ Играене на играта на IgraiGo - Миночистач, Имате няколко нива на трудност, изберете едно и се опитайте да откриете всички възможни цифри, без да оцелите бомба. Успех.

✯ Намиране и докарване на Реферали - От всеки един реферал печелите еднократно по 10 точки при завършване на регистрацията му. Същотака ще печелите по 0.2 точки на всяко споделяне на приложение и тест от вашият реферал... забележете... ЗАВИНАГИ.. Един път реферал, цял живот Ваш реферал..

✯ Публикации на мнения във форума на IgraiGo.com - Всяко едно мнение публикувано, ще Ви носи по 0.1 точки. Спазвайте Правилата на форума. Неспазването на правилата, ще води до изтриване на мнението. Ако Ваше мнение бъде изтрито, Вие автоматично ще губите точките, които сте получили при писането.

✯ Публикации на теми във форума на ИграйГо! - Ако публикувате ИНТЕРЕСНИ и ЗАБАВНИ теми във форума, ще получавате по 0.2 точки всеки път. (0.1 точка от темата и 0.1 точка от мнението). Спазвайте Правилата на форума. Неспазването на правилата, ще води до изтриване на темата. Ако Вашата тема бъде изтрита, Вие автоматично ще губите точките, които сте получили при писането и.

✯ Помагане на екипа на сайта:
* Откриване на бъгове
* Откриване на проблеми
* Предложения за Тестове и Приложения, както и всякякви други предложения свързани с бъдещото развитие на сайта ИграГо.
При помагане на екипа, Вие ще бъдете награждавани символично с точки.

Това са най-основните варианти за печелене на точки в IgraiGo.com. Намерете правилната стратегия за печелене на точки в ИграйГо, и я спазвайте стриктно. Печелете точки, споделяйте в социалните мрежи, канете приятели като реферали, и печелете страхотни Награди.

Разменяйте точките си за Реални награди
Следете Вашите точки от Вашият Профил
Не забравяйте да гледате и Класацията на IgraGo.com, за да може да следите Вашият текущ статус.

Очаквайте постоянни нови начини за печелене на точки.
Следете сайта с интерес. Играйте и се забавлявайте преди всичко!

За предложения, проблеми и критики, моля пишете във форума ни.
Емотикона 53
Успех от екипа на IgraiGo.com
Влез, за ново мнение