„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Влез, за ново мнение
Потребител
Мнение
moneff
moneff
Точки: 2,213
Мнения: 486
Теми: 90
Репутация: 74
Регистриран: 05.12.2014 18:59

1
Цитат от: Ivanka_Kovacheva

Здравейте, имам предложение за профилите. Когато влизаш в сайта сега, профила е тесен и дълъг и не заема цялото пространство дори с рекламите . Нека да е на цялото пространство и рекламите да са само от едната страна. Сега има отгоре, по средата и малко ти се обърква представата и визията на профилната ти страница. Отгоре да е лентата с всички опции за да може лесно и бързо да се ориентираш къде какво има и как да го намериш.
Дайте възможност и за други начини за печелене на точки.Например - някой качва статус и ако ви харесва и го няма във вашите предложения, качете го и дайте точки на автора. Също така може да има и интересни статии със снимка или видео, така както има вицове или статуси със снимки. В статийте поне се чете нещо полезно. Благодаря за вниманието и успех
Здравейте,

Благодарим за приложенията. За профилите сме измислили изцяло нов дизайн с нови функции, с история на спечелените точки. и т.н.

Обмисляме постоянно нови варинати за печелене наточки. Вчера пуснахме бета версия на Изтъркай билет Ще се добавят нови награди там и т.н.

Ще обмислим и варианта за линково споделяне, тоест да споделяте вашия линк и не само да чакате да се регистрира реферал(потребител под Вас), но и да може този потребител да Ви дава точка на всеки 12 часа.

Мислим нови игри. Като цяло постоянно се развиваме, но нашия сайт е един огромен проект, който отнема доста време за създаване и много ресурси. Сложен е и тежък, трябва да се работи доста по него.

Благодарим за предложенията ще ги обмислим.

Поздрави,
Симеон
Влез, за ново мнение