„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Влез, за ново мнение
Потребител
Мнение
Kortes
Kortes
Точки: 65
Мнения: 302
Теми: 20
Репутация: 9
Регистриран: 11.04.2015 20:55

0
Вярвам всеки има тайна или проблем който не може да каже на друг, няма нужда да се навлиза в подробности. Един вид сподели за да ти олекне.
Примерно аз от известно време не мога да спя събуждам се рано и се тревожа за един нов бизнес който подхванахме, как да кажа постоянно смятам струвам и малко ме е страх дали ще тръгне, все пак инвестираме доста пари. Е не ми олекна но това беше :)
moneff
moneff
Точки: 2,203
Мнения: 486
Теми: 90
Репутация: 74
Регистриран: 05.12.2014 18:59

0
Колкото повече мислиш 1 нещо, толкова по-лошо!
Трябва да си освободиш главата от негативните мисли, защото колкото по-лоши неща ти минават в главата, толкова повече ги привличаш към теб. Мисли за позитивното и мисли за ТАМ където се представяш да стигнеш с бизнеса, който си захванал, ако искаш да си Шеф на бизнес компания, представи си се като такъв в мислите, мисли за това.

Колкото повече мислиш за успеха, толкова по-голям шанса е той да дойде при теб. Гледай филма Тайната, много е готин, не е чак толкова силна идеята на привличане, но да ти кажа, има си я, и то на добро ниво.. :)
Влез, за ново мнение