„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Влез, за ново мнение
Потребител
Мнение
moneff
moneff
Точки: 2,213
Мнения: 486
Теми: 90
Репутация: 74
Регистриран: 05.12.2014 18:59

3
1. Писането на кирилица е задължително. Латиница се допуска единствено, ако се наложи да вмъкнете техническа информация. (пример Dell, Facebook, Google и т.н..)
2. Мнения и теми написани абсолютно неграмотно, може да бъдат трити.
3. Обиди и заплахи към потребители, модератори и администратори няма да бъдат толерирани. Спазвайте приличния тон, не уронвайте престижа на форума и престижа потребителите.
4. Разпространяването на порногорафски материали (снимки, видеоклипове) и забранени средства (хакове,скриптове) ще бъде наказвано.
5. Абсолютно забранено е споменаването на незаконни неща, неща уронващи престижа на Република България, както е и забранено порнографията, насилието чрез слово и други накърняващи достойнството на потребителите неща. Наказването ще бъде абсолютно сурово.
5. Ако дадена тема не е в предназначения и раздел ще бъде изтривана или премествана в правилния форум без предупреждение.
6. Личните спорове в теми са забранени. За тази цел използвайте ЛС.
7. Забранено е публикуването на две публикации една след друга от един и същ потребител. Използвайте бутона за редактиране, ако сте забравили нещо.
8. Мнения и теми, нарушаващи правилата на форума ще бъдат изтривани без предупреждение на съответния потребител.
9. Администрацията си запазва право да изтрива мнения и коментари, по тяхна преценка.
10. Забранено е постването само на емотикони в темите, без да има общо със самата тема. Това се счита за Спам. Потребителя нарушил правилата, ще му бъдат изтривани мненията, а точките вземани обратно.
11. Забранено е постването на линкове към сайтове, които са сходни на IgraiGo.com

***** ВАЖНО *****

** ВСЯКО ЕДНО ИЗТРИТО МНЕНИЕ И ТЕМА АВТОМАТИЧНО ЩЕ СИ ВЗИМА ТОЧКИТЕ, КОИТО ПЪРВОНАЧАЛНО СТЕ ПОЛУЧЛИ, ПРИ ПУБЛИКУВАНЕТО ИМ.
** Модераторите и Администраторите си запазват правото да дават предупреждение по тяхна преценка.
** Модератора си запазва правото, ако тема е пусната в грешен раздел да я премести в правилния или при ненужните теми по собствена преценка.
** От регистрацията на потребителя той се съгласява да спазва правилата на форума, в противен случай на неспазването им, той ще бъде предупреждаван и банван от него и от целия сайт, ако не желае да ги спазва, винаги може да напусне сайта.
chocoladche
chocoladche
Точки: 10,085
Мнения: 588
Теми: 40
Репутация: 73
Регистриран: 30.03.2015 19:47

2
Правилата винаги са важни. Съгласна съм с описаните правила.
Влез, за ново мнение