„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, на кой актьор приличаш?
Искате ли да узнаете и да разберете, на кой актьор приличат вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
На кой актьор приличаш? Актьорите са мъже, които представят различни фиктивни и реални персонажи във филми, театрални пиеси, мюзикъли, телевизионни сериали. Има актьори, които изнася творчеството си по радиото. Думата идва от древногръцки и значи „някой, който интерпретира“. Това ще рече, че един актьор е този, който интерпретира определен персонаж. Ти имаш ли актьорски качества и на кой актьор приличаш?

Някои актьори се свързват с персонажа, който играят като предизвикват емоции или реакции, които са свързани с неговия собствен живот. Други актьори правят връзка между персонажа, който играят и публиката, която гледат. Има и актьор, които се представят за персонажа, който играят и се опитват да накарат публиката да повярва в това или поне да повярват, че актьорът прилича на персонажа. Това става посредством външен вид, език, жестове и прочие, които дават на публиката да се разбере, че има нещо повече от просто игра.

Ти можеш ли да накараш някого да повярва, че ти приличаш на актьор или, че ти самият си актьор? Трябва да претендираш. Може би се чудите защото има деление на актьор и актриса? Това е така, защото преди време в някои общества е било възможно да играеш пред хора, само ако си мъж. Женските роли са се играли от мъже или момчета. В днешни дни и жените могат да играят пълноценно пред публика, като актриси.
Първият актьор датира от 534 година преди Христа. Точната година е под въпрос заради множеството промени в календара. Тогава Теспис се качил за първи път на сцена, за да стане първият човек, който бил оприличен на актьор – говорил, влязъл в роля, изиграл някаква история.

Актьорите по принцип са на почит. Това не винаги е било така, но сега определено си струва да ти кажат, че приличаш на някой актьор. На кой актьор приличам? Ела и получи отговор на този въпрос на igraigo.comфейсбук статуси и късметчета.