„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, кое животно ще ви подхожда най-добре за домашен любимец?
Искате ли да узнаете и да разберете, кое животно ще подхожда най-добре за домашен любимец на вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Какъв домашен любимец ще имам? Домашните любимци са животинки, които правят компанията на хората, понякога ги защитават от определени опасности. Има спортни животни, животни за работа, лабораторни животни, но най-много са домашните животни, които познаваме като домашни любимци. Най-популярните животинки се славят с атрактивни си външен вид, лоялността си и привързаността си към стопаните.

Домашните любимци доставят на собствениците си удоволствие, физическа и емоционална облага. Разхождайки кучето си може да се упражнявате, както да упражнявате и неговото тяло. Домашното Ви животно може да Ви осигури социални контакти, свеж въздух и много забавление. Често домашните любимци се използват в животинска терапия, най-вече кучетата.

Най-популярните домашни любимци са котките, кучетата, зайчетата, хамстерите, чинчилите, морските свинчета, птиците, влечугите като гущери, змии, игуани. Често се срещат домашни любимци от воден тип като костенурките и рибите, в по-редки случай жаби.

Домашното куче е познато като най-добрият приятел на човек и най-лоялен домашен любимец. Кучето е и първото опитомено домашно животно. То е работливо и любвеобилно, а добре се справя и с лова. Според последните изследователски проучвания има между 700 милиона и 1 милиард кучета, което ги прави най-популярен избор за домашно животно.

Домашните котки са малки, космати и опитомени бозайници, които често наричаме котенца, писета и прочие. Те са вторият по популярност домашен любимец след кучетата, но може би са еднакво обичани. Котката е един от най-капризните домашни любимци, но предлага перфектна компания за хората, разпознава моментното настроение, има чувства. Справя се добре с мишките и други различни недоброжелатели в и около домашни.

Искате да разберете какъв домашен любимец ще имате? Чудите се дали трябва да имате животинка, която да отглеждате и, с която да живеете. Ела и разбери на igraigo.com