„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, колко бебета ще имате?
Искате ли да узнаете и да разберете, вашите приятели и познати колко бебета ще имат?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Някога желали ли сте да имате кристална топка, за да видите в бъдещето и да разберете колко деца ще имате през живота си? Igraigo.com е точно тази кристална топка, която ще отговори на въпроса ви.  Само с натискането на един бутон на мишката ще разберете отговора на въпроса „Колко деца ще имам?“ – 1-2-3-5, а защо не и повече. Натисни сега, за да имаш представа, как ще се развие семейството ти за напред. Може би се чудите дали е време да имате още бебета, или пък дали е предречено скоро да се сдобиете с първото си бебе. Не сте сигурни, че ще се справите с още едно бебе? Нашият механизъм ще Ви покаже това? Не се чуди повече, а разбери дали за теб е предречено да имаш много бебета.

От какво зависи колко бебета ще имам?

На първо място е важно дали наистина обичате децата. Ако е дошъл момента, в който желаете да имате наследник повече от всичко на света, то просто нашето късметче ще ви подскаже броя на децата, които могат да озарят Вашия живот. Колко деца ще имате зависи и от това какви навици имате. Ако вие се храните здравословно, спортувате, активни сте в обществото, то броят на децата ще е голям, тъй като е по-вероятно тази мисъл да Ви радва. Ако е обратното пък, то може да имате само едно бебе или пък 2 деца, не повече, тъй като вие самия сте по-пасивен в битието си.

Друг голям позитив, който ще помогне с мисълта за повече бебета в семейството е любовта към пазаруването. Определено то е обвързано с малките бебета, тъй като те имат нужда от всичко. Ако сте любител на пазаруването, то покупките на пособия за една дузина бебета няма да е проблем. Ела на igraigo.com, за да разбереш колко бебета ще имаш.