„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, на коя българска VIP звезда приличате?
Искате ли да узнаете и да разберете, на коя българска VIP звезда приличат вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Значението на думата ВИП идва от английското “Very Important Person”- много важен човек. По тази логика, да си ВИП-персона съдържа в себе си обществено-значими личности, които допринасят с нещо за състоянието на социума. Иска ми се да наблегнем на думата „допринасят“, защото тя носи положително значение, а съотнесена към българската действителност някак не е точно така.

Ти коя БГ ВИП ЗВЕЗДА СИ? В България ВИП-овете блестят звездно, но май си остават само с блестенето. Тук ВИП се сравнява директно със звезда, а повечето „звезди“ са блеснали не с таланта си, а с преливащата си простотия. Простотия, която не се е събрала в мащабите на родните им места, та е заляла и телевизионния екран. Да оставим настрана негативизма, породен от мозъчния капацитет на ВИП-овете, все пак след като 7 милиона те гледат, може би имаш нещо в черепната кухина, без значение какво точно. Въпросът обаче е, че повечето звезди парадират с някакво материално състояние, по-голямо от това на средния българин, което обаче поставено на фона на световните звезди бива нулево. И не само това, използват го предимно за безбожно скъпи автомобили, соматични подобрения и имидж, който в един момент става твърде повърхностен и пълен с въздух. На коя Българска VIP звезда приличаш?

Вниманието ни обаче заслужават и онези ВИП-ове, които, поне според това, което показват, употребяват финансите и талантите си, ако не за благотворителни, то поне за полезни и приятни цели. Такива са, например Магърдич Халваджиян, благодарение на когото от телевизора да се усмихваме ни призовават участниците в не едно или две забавни предавания. Тити Папазов, когото всички познаваме със сълзите в очите му- съвсем искрени, и с множеството каузи, свързани със спорта и децата, зад които застава. Звезда, достойно за възхищение е и красавицата Диляна Попова, която направи почти гола фотосесия като част от кампания за борба с рака на гърдата. Приличаш ли на някоя БГ VIP ЗВЕЗДА?

Посети igraigo.com, за да решиш тестове, и да се позабавляваш с интересните статуси и приложения. Примерите, разбира се, са доста повече, но не обхващат масите. Славата трябва да се използва за положителни дела и би било чудесно, ако все повече ВИП- персони се присъединяват.