„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, колко бири можете да изпиете?
Натиснете бутона и вижте какво Ви очаква!Advertisement:
Бирата е любимото питие на голяма част от хората. И как няма да бъде?! През горещото лято тя разхлажда по неповторим начин, а през студената зима навява спомени за онези безметежни, безкрайни и безгрижни летни дни! Въобще, бирата е едно много специално питие, затова има и толкова ценители, които я обожават!

В случай, че не си от любителите на златистата течност, това приложение не е за теб! Ако, обаче що се отнася до бира за теб важи правилото, колкото повече, толкова повече си попаднал на точното място! Обичаш да пиеш бира? А, знаеш ли колко бири можеш да изпиеш? Не, недей да се затормозяваш със стари спомени и опити за сметки. И без това, вероятно тези моменти са ти доста размазани... Разбери още сега колко бири можеш да изпиеш! Само последвай линка Колко бири можеш да изпиеш? и ще знаеш, със сигурност какво количество от златистата течност можеш да погълнеш! Бързо и лесно, само с няколко клика отговорът на въпроса колко бири можеш да изпиеш вече ще бъде пред теб!

Сподели откритието си в нашият специален Форум! Виж и колко бири могат да изпият останалите! Сред най-големите пиячи ли те подрежда твоят резултат? Може би си се класирал сред посредствените или си подреден при най-слабите?

И понеже сме на алкохолна вълна, няма как да не ти е любопитно да узнаеш повече за тези си влечения и възможности! Искаш ли да узнаеш колко процента алкохолик си? Направи го веднага! Последвай линка Колко процента алкохолик си? и веднага ще знаеш дали си супер пияч или алкохолът, определено не е твоят най-добър приятел! Не се ограничавай само със себе си! Виж колко процента алкохолици са всички от компанията ти! Ти ли си най-големият алкохолик или има кой да те задмине, че даже да те отвее? Открий на какви алкохолни подвизи са способни всички около теб, докато си седиш пред компютъра и се забавляваш!