„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, кой е идеалният автомобил за вас?
Искате ли да узнаете и да разберете, коя е най-подходящата кола за вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Чудил ли си се някога каква кола ще караш през своя живот? Провери на igraigo.com Дали ще караш спортна кола или някоя по-евтина, но останала в историята с делата си. Коя е вашата любима марка кола? Дали ще карате Volkswagen, BWM, Porsche, Bentley, Mercedes, Reanult или нещо друго, сега ще разберете. Това фейсбук късметче е готово да открехне вратите на Вашето бъдеще. Веднага щом изтеглите своята бъдеща кола ще можете да споделите Вашето късметче във фейсбук.

Една спортна кола обикновено е малка, с две седалки и две врати, изработена така, че да е много бърза и лесна за управление. Спортните коли може да са много луксозни и с много екстри, но обикновено се търси възможно най-лек автомобил с възможно най-много маневреност.

Изтегли си кола и вярвай, че тя може да е спортна, дори да не изглежда като такава. Колата ти може да е на пръв поглед нормална, но с доста ъпгрейди. Налични са спортни седани, muscle коли и прочие, които по начало не изглеждат като спортни, но са. Очаквай обаче и големи изненади. За теб може на е предначертано да караш хубава кола, дори каквато и да е кола. Може би ще ходиш пеша, иначе казано с кракомобила си. За теб може да е предначертано да караш каруца вместо автомобил. Всичко е механизмите на врачката, която сме сложили в компютърното помещение, за да Ви предсказва.

Ако Ви се падне някоя трошка, която не може да се нарече готина кола, то може да изтеглиш ново късметче с кола. Врачката му разбира, да знаеш, в ръкава и се крият доста готини коли, просто трябва да я нацелиш в настроение. Добре е да знаеш, че каквото ти предначертае е сайта може да бъде разпространено. Сподели с приятелите си във Фейсбук, за да се накефят и те на твоята нова кола. Накарай ги да изтеглят своето късметче, така че да ти докажат колко ги бива и какво бъдеще ги чака. А когато изтеглят нещо не толкова яко им кажи, че ти ще караш най-добрата кола на света или най-бързата кола на света, каквото пожелаеш! Разбери от каква кола ще караш на igraigo.com