„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, кой е идеалният град за Вас?
Искате ли да узнаете и да разберете, коя е най-подходящата дестинация за вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Задавали ли сте си въпроса „Ще живея ли в чужбина?“, „В кой град ще живея?“, „В коя държава ще живея?“ или просто „Къде ще живея?“. Отговорите на тези въпроси са стотици хиляди, но за вас ще важи един, може би 2-3-5-10, но не и всичките. Igraigo.com е мястото, на което ще разберете евентуалната дестинация, която ще посетите, или в която ще живеете. Живот в чужбина е понятие желано от много. Пътуване по света, също. Пътуването е движение на хора между различни локации с някакъв транспорт, с или без багаж, еднопосочно или двупосочно, няма значение. Пътешествието може да е с цел почивка или с цел живот на друго място. Може и да сте в постоянно движение и отговора на въпроса „Къде ще живея?“ да е различен на всеки няколко седмици.

Причините да разгледате най-добрите места за живот са, ако искате да си починете, да проучите други култури, да разгледате, да работите в чужбина и още. Пътуването Ви може да е предизвикано от бизнес ангажимент или от желанието Ви за промяна. Може да искате да започнете нов живот на запад, на изток или където и другаде да е било. Пътуванията може да са локални, регионални, национални и интернационални. Това значи, че ако си изтеглите късметче за „страната, в която ще живея“ от igraigo.com, то може да получите дестинация в България, Европа или, в която и да е останала точка на света. Сподели своето Facebook късметче с приятелите си, за да печелиш точки и, за да им предложиш да направят някой от нашите забавни facebook тестове и късметчета.

Искам да живея на друго място!Локациите, които могат да Ви попаднат са наистина много и различни. Може да се окажете на някой красив остров, може да се окажете в страна с богата култура и красива архитектура, може да се окажете на място, за което не сте чували. Възможно е да попаднете в град изпълнен с цветове, може да попаднете и в държава, чиято обстановка се различава от представите Ви за хубав живот, но бъдете сигурни, че навсякъде има какво да се види. Всичко е въпрос на гледна точка. Посети igraigo.com и разбери в кой град ще живееш!