„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, дали сте ангел или дявол?
Искате ли да узнаете и да разберете, дали вашите приятели и познати са ангели или дяволи?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Каква е твоята същност? Да си ангел или дявол?

Ангелите са свърхестествени същества, които са открити в духовенството, митологията и религията. Някои учения ги определят ангел като нещо, което посредничи между Рая и Земята. Други пък определят ангелите като защитници и същества, които дават напътствия. Искаш ли да си ангел, който защитава хората и носи посланието на Бог в себе си? Има си цял дял в теологията, който се нарича ангелология. Той изучава произхода и предназначението на всички ангели. В изкуството тези създания биват илюстрирани като човечета с птичи крила на гърба си, роба, ореол и много бляскава светлина.

Искаш ли да бъдеш дявол? Ангел или Дявол?

Дяволът произлиза отново от митовете и религията. Дяволите са свръхестествени същества, които са олицетворението на злото и враг на човечеството и бог. Природата им варира според това от коя гледна точка гледаме дявола. Ако си дявол, може да си силата, която се противопоставя на Създателя. Дяволът може да служи и за комична фигура, която илюстрира абстрактната страна на един човек и неговото състояние.

Обикновено ангелите и дяволите се съревновават за душите на хората. Сам за себе си като какъв се определяш като ангел или като дявол. Дяволите са определяни като демони със зли сили. Дяволът обикновено е човек, който поставя човеците под съмнение и се опитва да ги изкуши. Всяка една религия си има нещо като дявол и всяка една религия си има нещо като ангел. Дяволите са тези, които съблазняват, предизвикват хората, а ангелите са тези, които ги водят към спасението. Дяволът може да се използва и като изображение на греховността на човек и низостта му като цяло.

Въпреки това, много хора симпатизират на дяволите или на ангелите. Всеки иска да бъде дявол или ангел. Разбери какъв си ти на igraigo.com като изтеглиш своето Facebook късметче и разгледаш останалите статуси, късметчета и Facebook игри.