„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, от какво ще умрете?
Искате ли да узнаете и да разберете, от какво ще умрът вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
На този свят има толкова много хора и всички те ще умрат рано или късно. Това е неизбежно и все още няма магическо хапче, което да ни отървава от отговорността да умрем. Каква е причината за смъртта ни? От какво ще умрем?

Няма нищо толкова небивало в смъртта, като цяло причините са наистина много. От какво ще умрем зависи от много неща, но също не зависи и от нищо – понякога всичко е случайност, но няма как да е и напълно случайно. Някои начини да умреш са наистина интересни докато други варианти за смърт са доста плоски. Изтегли си Facebook късметче от igraigo.com, за да разбереш или поне да имаш някаква идея за това, от което може да умреш.

Като цяло има значение какъв начин на живот водим, за да знаем различните причини да умрем. Може би се събуждаш сутрин рано, ядеш балансирана закуска, ходиш пеша или с колело на работа, университет или училище, храниш се с готвено на обяд, спиш добре вечер? В такъв случай водиш прекрасен живот и причините за твоята смърт могат да са наистина по-малко. Ако си в другата крайност – пушиш по няколко цигари още от сутринта, ядеш готов сандвич от магазина, ходиш на работа с автобус, то животът ти е малко или много вреден и застоял. Също така има хора, които обръщат режима си за сън и купонясва по цяла нощ, с много алкохол и наркотици, те също могат да умрат от доста неща.

Като цяло темата с наркотиците е доста широко засегната що се отнася до това от какво ще умра? Наркотиците могат да са наистина много приятни като усещане, но нанасят вреди на здравето ни, които често са необратими, а понякога дори фатални. Важно е в каква среда работим, за да разберем дали тя може да е причина за нашата смърт. Има разлика, ако работите във фабрика за химични продукти и във фабрика за здравословни био храни! Ако работите нощна смяна, това може също да диктува ранна смърт, тъй като работата на подобни смени и интервали може да е наистина вредна.