„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, колко % сте алкохолик?
Искате ли да узнаете и да разберете, колко % са алкохолици вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Какви са признаците на алкохолизъм? Колко процента си алкохолик? Ако имаш приятели, чиито последни имена, професии, адрес не знаеш, то най-вероятно се познавате от някоя кръчма. Ако пък не знаете дори имената им, а ги наричате по прякор, то сто процента и той, и те сте алкохолици.

Срещате ли се да пиете с хора, които Ви е срам да развеждате по улицата или да представите на истинските приятели? Когато ходите на кръчма или на дискотека обикаляте ли по масата да пиете от изоставените чаши на другите, защото парите и пиенето са свършили? Определено сте 100% алкохолик!

Разтревожен ли сте, че алкохолът, който сте събрали за рождения ден, именния ден или някакъв друг повод, няма да стигне? Може би пък имате проблем с това да се концентрирате когато сте на маса с много хора, защото на ум разделяте порциите алкохол, за да има достатъчно за Вас. Колко процента алкохолик сте?

Опирате ли се на алкохола на работното място, в киното, в парка или на други места където по принцип не трябва да носите алкохол? Иска ли ви се работното време на любимото заведение да е по-дълго, за да може да пиете още и още? Определено трябва да дойдете в igraigo.com, за да разберете дали съм алкохолик!

Губили ли сте ключовете, телефона, портфейла повече от един път тази година в следствие на алкохолно забвение? Пиете ли до припадък, докато повърнете, докато не можете да стоите прави и прочие? Разплаквали ли сте се при липса на алкохол? Определено имате проблем с него!

Барманът има ли домашния Ви номер, познават ли ви по всички заведения, поздравяват ли ви постоянно непознати? Ако пиете докато сте болен, за да убиете бактериите и да се дезинфекцирате, то определено вие сте голям алкохолик. Претендирали ли сте пред приятелите си, че ще си отивате у дома от един бар, за да се присъедините към друга компания в друг бар, където ще може да се напиете по-здраво?