„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, колко % позитивна енергия имате?
Искате ли да узнаете и да разберете, колко % позитивна енергия имат вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Колко позитивна енергия имаш? Би било лесно, ако можехме просто да сложим розовите очила и да започнем да гледаме на света позитивно. Позитивната енергия обаче не идва отвън, тя е вътре в нас. Неслучайно, ако едно яйце бива натиснато силно отвън, то ще се счупи, но ако силата идва отвътре, се ражда нов живот. Така е и с позитивизмът- всяка промяна започва от самите нас. Но как измерваме доколко сме позитивно настроение? Каква е твоята енергия?

Позитивизмът се проявява в различните си форми в различни ситуации. Да вземем за пример следната случка. Чакате в магазина, за да си купите хляб, опашката обаче е дълга, изнервяте се. Разбираемо, но ако сте достатъчно позитивни, вместо да тропате нервно с крак, да пуфтите и да коментирате флегматичната продавачка, вие бихте се усмихнали на човека, стоящ зад вас, и бихте го заговорили. Така времето ще мине много по-бързо, а най-вероятно, ще създадете и ново приятелство. Колко процента енергия имаш?
Битовите ситуации са най-простичката и ежедневна сцена, на която да изявите позитивизма си, много по-важни обаче са важните ситуации в живота ви и начина, по който подхождате към тях. Когато сте изправени пред трудно решение, или безизходен на пръв поглед проблем, най-лесно би било да се откажете. Този ход предприемат песимистите- всички онези негативно настроени към околните хора. Позитивната енергия се изразява в това, бавно, но системно и сигурно да търсите решението, да потърсите помощ дори, но никога да не се отказвате. Колко енергичен си.

Вярно е, че в днешния свят не е лесно да се усмихваш и да махваш леко с ръка на проблемите, имайки вярата, че ще ги решиш. Все по-малко хора го правят. Факт е обаче, че негативизмът сам по себе си води до още повече негативизъм, така че най-лесният вариант е да търсим усмивката навсякъде. А когато ни дойде в повече, просто да спрем и да поемем дъх, тогава визията ни за нещата се променя, а позитивизмът расте. Igraigo.com – позитивният сайт