„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, на кое място трябва да отидете на екскурзия?
Искате ли да узнаете и да разберете, на кое място трябва да отидат на екскурзия вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
„Животът е път“- твърдят някои хора, които живеят, за да странстват по света. Други пък не обичат да напускат дома си и родното място. „Разни хора, разни идеали“, казал е писателят, разбираме и двата типа, но какво наистина ни носят пътуванията? Щастие, приключение, цвят в сивото ежедневие? От всичко по малко, бих казала аз. Пътуванията са нещо, то което не трябва да страним!

Има няколко типа екскурзии- организираните пътешествия до световноизвестни културно-исторически паметници, скъпите лъскави круизи до екзотични местенца и онези пътешествия, които сами си организираме с по една раница на гръб и приятелско рамо, опряно в нашето. Всеки от трите вида удовлетворява нуждите на различен тип хора, но всички те са по своему вълнуващи и незабравими. Къде трябва да отидеш на екскурзия?

Да вземем за пример екскурзия до Рим- вечният град, вечната дестинация. Рим притежава всичко: папата, художници, полента, любовници, поети, политически глупости и владетели. Тук е мястото да се поглезите с удоволствията на ла долче вита: първокласната храна, виното и неизбежното подновяване на гардероба ви. Едновременно с това, италианската столица е и достъпна дестинация за повечето жители на света и със сигурност още дълго време ще се запази в листите на топ романтичните дестинации. Най-добрите дестинации за туризъм!

Слънчевата страна на живота...Забулени в митове и легенди, мозайка от безброй частици, пръснати насред Индийския океан, Малдивите живеят в собствен свят на безбрежно спокойствие и уединение. Луксозни хотели, екскурзии в приказни лагуни и почивки на перлени плажове дават обещание за незабравимо пътешествие на всички любители на лукса и притежатели на неизчерпаеми богатства. Къде трябва да отидеш на екскурзия?

Седемте рилски езера- идеалната дестинация за една бърза почивка сред уникална по рода си природа и то на територията на България. Това е екскурзията, перфектна за всички приключенци с малко пари в джоба. Евтино, красиво, спираща дъха гледка! Обичаш Facebook статуси и късметчета? Ела на igraigo.com

Не се чудете, хващайте най-близкото транспортно средство и се отправяйте към някое вълшебно местенце! Независимо какъв тип потребител сте, природата и туристическата индустрия предлагат невиждано разнообразие.