„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, за какво ви издирва FBI?
Натиснете бутона и вижте какво Ви очаква!Advertisement:
Какво е ФБР? Това е агенция, която се занимава с националната сигурност на САЩ, разследва престъпление по федералните закони и работи в сътрудничество с цялото американско правителство. Бюрото се занимава с разследвания на определени престъпления, разпознаване на пръстови отпечатъци, обучение на кадри. Работи в сътрудничество с всички останали органи на реда. Издирва ли те ФБР?

ФБР събира информация и я анализира. Това се прави с цел подпомагане на собствените разследвания и тези на партньорите. За какво те издирва ФБР?

Каква е мисията на ФБР? Тази организация има за цел да защитава на всяка цена Съединените Американски щати от терористи и външни разследващи заплахи. Тя съблюдава за спазването на Щатските закони, като подпомага федерални, щатски, общински и международни агенции и партньори. Работи изцяло в крак с Конституцията на Америка и в името на хората.
Какво значи ФБР? Съкращението значи Федерално Бюро по разследванията. Федерално е защото е орган на правителството на Съединените Щати. Под бюро се има предвид департамент, дивизия на правителството. Разследванията се подразбират – ФБР събира факти и доказателства, с които разкрива престъпления и издирва престъпници.

Какво си направил, за да предизвикаш издирване от ФБР? Агенцията е създадена през лятото на 1908 година. В началото е представлявало малка група от агенти, които са подпомагали съдебната система със своите разследвания. В последствие успехът бил на лице и дейността става все по-голяма и по-голяма.

Ако искаш да разбереш за какво те издирва ФБР, ела на igraigo.com.
Как е организирана работата на департамента? Главното действие се случва във Вашингтон. От там се дават наставления на 56 офиса в големите градове и 360 по-малки дивизии по останалите населени места. Има близо 60 представителства на ФБР по света. За Федералното Бюро работят близо 35 хиляди душки, като това включва специалните агенти и, анализаторите на информация, учените, ИТ специалистите и прочие.

ФБР не работи само и единствено като организация в САЩ. Работи се в тясно сътрудничество с много партньори от целия свят. Най-големите глобални заплахи за сигурност се разглеждат на интернационално ниво.