„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, какъв човек сте?
Искате ли да узнаете и да разберете, какви хора са вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Какъв тип човек си? Има много видове хора, които се различават един от друг. Има различни личности, но не само от личността зависи какъв човек си. Зависи много в каква среда живееш, с какви хора общуваш. Ето едни малко по-различни типове хора.

Пияниците – това са хората, които влязат ли в бар, точно след 15 минути не могат да си тръгнат самостоятелно. Винаги са най-пияни, независимо от количеството изпит алкохол. Те се напиват толкова, че да не различават музиката, която се пуска в дискотеката. Когато купонът се развихри те вече са повърнали три пъти. Ти такъв тип човек ли си?

Човекът, който обича да общува с всички. Ти такъв тип човек ли си? Това са хората, които обичат да говорят с познати, непознати, приятни и неприятни. Те пишат на всички в социалната мрежа, дърдорят постоянно и слушат какво говорят останалите, за да издебнат и да се вмъкнат в разговора. Постоянно си пишат с двуцифрено число хора, постоянно говорят по телефона, постоянно ги виждаш с нови приятели и познати. Ти такъв тип човек ли си?

Плановете! Да, има хора, които буквално може да наречеш „ПЛАН“. Те не ходят до магазина дори, без да направят план за пазаруването си. Винаги обаче са готови с плановете за вечерта, за уикенда, за ваканцията. Те премислят всичко от много рано и са готови да ти обяснят всичко стъпка по стъпка. Никога не закъсняват, вършат всичко по учебник. Какъв тип човек съм аз?

Скритите лидери! Това са хората, които не се перчат, не привличат внимание и просто всеки не знае какво да очаква тях. Те са толкова убедителни, че без излишни циркове могат да убедят всеки да прави това, което искат, без значение дали е по-добре за тях или не. Винаги могат да предложат алтернатива на нечие друго предложение, обичат да стоят отзад и да напътстват останалите. Ела в igraigo.com, за разбереш какъв тип човек си!