„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, какъв сте били предишният си живот?
Искате ли да узнаете и да разберете, какви са в предишния си живот вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Какъв съм бил в предишния си живот? Съществува ли понятие предишен живот? Аз вярвам, че такъв живот има, макар и всичко да звучи много абсурдно! Представете си човек като нещо концентрирано във физическото пространство. Да, обаче има нещо, което наричаме съзнание, то ни кара да вършим разни неща. Науката би казала, че раждането на човек е нещо случайно, дължащо се на случайно изникване и подреждане на атомни частици и тем подобни неща.

Някои учени си мислят, че съзнанието е страничен ефект от химията в мозъка. Вие вярвате ли в това? Вярвате ли, че сте бил някой в предишния си живот? Да, но според мен съзнанието не е плод на мозъка. То е нещо фундаментално за природата, съществува във всяка една част от реалността, макар то самото да не е напълно реално. Съзнанието не може да бъде видяно, но определено това, което виждаме в огледалото донякъде е осъзнато.

Съзнанието преминава границите на времето и пространството, а науката стига до същото твърдение когато изследва света на субатомно ниво. Стига толкова за квантовата физика. Да приемем, че живот преди раждането, съответно след смъртта, има. От какво обаче зависи какви хора ще сме ние или какви хора сме били? Има едно нещо, което наричаме карма. Тя е много сложна за обяснение, но работи на принципа „На каквото си постелиш, на такова ще легнеш“. Ако се държим с хората така, както искаме те да се държат с нас в бъдещия живот, то той ще отговаря на нуждите ни. Съответно, ако всичко в предишния ни живот е било добре, то и в сегашния може да се каже, че всичко е добре.

Ето това е начина да разберем какъв съм бил в предишния живот, макар и на едно по-философско ниво. Ако се чудите какви сте били на по-елементарно ниво, то изтеглете си Facebook късметче от igraigo.com, за да разберете.