„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, какви сте според месеца в който сте роден?
Искате ли да узнаете и да разберете, какви sa вашите приятели и познати според месеца в който са родени?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Има ли значение в кой месец от годината сме родени? Както зодиите, които обхващат определен времеви диапазон и определят черти от нашия характер, така и при отделните месеци се забелязват определени особености. Ето какви сме според месеца, в който сме родени!

Хората, които са родени през януари са леко консервативни. Обичат да са сериозни и амбицирани към постигането на своята голяма цел. Рядко се ядосват, но стане ли всичко може да се срине. Обичат интелигентните хора.

Родените през февруари са абстрактни. Трудни са за разбиране, с много променливо настроение. Романтиката е в кръвта им. Обичат свободата в живота си.

Родил ли си се през Март си голям симпатяга. Обичаш да се грижиш за близките си и хората те обичат. Трудно се влюбваш и ядосаш ли се може да стане голям проблем. Труден си за впечатляване.

Април е месецът на дипломатите. Общуват лесно, но и се самосъжаляват. Трябва да им обръщате по-специално внимание. Те са ревниви, но пък отзивчиви, ако не ги предизвиквате.

Родените през май следват своите цели на всяка цена. Понякога са коравосърдечни. Характерът им е определян от някои като тежък. За тях парите не са проблем.

В кой месец си роден и какъв е характера ти?

Родените през юни обичат да знаят всичко. Те са креативни, но имат много изисквания към всички. Говорят само истината, като често с нея притискат хората. Добре е да мислят малко повече преди да говорят.

Юли е месецът на потайността. Хората от този месец не допускат хора около себе си. Имат чест и достойнство, които пазят с живота си. Любезни са и бягат от излишни конфликти.

Август е много противоречив месец. Хората родени в него са хем щедри, хем егоисти. Обичат да си връщат, ако някой си играе с тях. Много са забавни и винаги са център на вниманието.

Какъв характер си според месеца, в който си роден

Септември е месецът на дисциплинираните спортисти, които обичат практичната страна на живота. Те мразят предателите.

Хората родени през октомври са характерни с мъжеството си, дори да са момичета. Независими и решителни в действията си, с много ранима душа, макар и да го крият.

Ноември са хората, които мислят в перспектива. Разпознават лъжата и предвиждат какво ще се случи за в бъдеще. Малко избухливи са, когато прекъснеш мисълта им.

Родените през месец декември не обичат да чакат, за сметка на това имат много късмет. Могат да излязат невредими от всеки един проблем. Мислят за другите, няма грам егоизъм в тях.
Влез в igraigo.com, за да намериш много статуси, тестове и късметчета.