„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, какъв министър трябва да сте?
Искате ли да узнаете и да разберете, какъв министър трябва да са вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Министрите са хората, които водят държавата ни към добро или лошо. Отговорността определено е много голяма, тъй като когато си министър цяла България зависи от теб. Ти искаш ли да бъдеш министър? В igraigo.com може да разбереш какъв министър ще бъдеш!

Министър на финансите – това определено един от най-важните измежду най-важните. Той заедно със своите съветници умува върху бюджетното развитие на страната ни. От него зависи да стабилизира цифрите, за да не изпадне държавата ни в колапс.

Министър на регионалното развитие – той отговаря за напредъка на живота най-вече в селските региони. Неговата роля също е ключова, тъй като ако не свърши работата си добре, пропастта между живота в столицата и извън нея ще е огромна. Той определя стимули за производителите на растения и животновъдите, той договаря евросубсидии.

Министър на вътрешните работи – той координира вътрешната сигурност на страната ни. Под негова команда са полицията и пожарната. Той координира действията при нужда, координира работата си с другите министри, за да просъществуват всички звена и, за да няма проблеми с безопасността на гражданите.
Министър на образованието – той е човекът, който трябва да съблюдава степента на образованост на децата ни. Тя е много важна, защото ако образованието не е на добро ниво, цялото население ще оглупее, няма да бъде на достатъчно добро ниво и всичко в страната няма да върви добре.

Министър на здравеопазването – този човек държи на плещите си здравето на хората. Той осигурява средства за нова апаратура, той решава кои болници да функционират и кои не, той се разпорежда със спешната помощ и прочие. Неговата работа обикновено е най-тежка, защото ситуацията със здравеопазването е много сериозна. Често има протести, безредици и прочие.

Министър на външните работи – това е човекът, който ще се погрижи за отношенията на Българя с други страни. Той отговаря за това дали другите страни ще мислят добре за нас, той преценява къде да се изпрати дипломация, с кои страни да се преговаря и прочие. Разбери какъв министър ще станеш на igraigo.com