„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, кое е вашето призвание в живота?
Искате ли да узнаете и да разберете, кое е призванието в живота на вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Когато завършим училище, се налага или да започнем да следваме в университет, или да работим някъде- да намерим своето призвание. И в двата случая обаче със сигурност има един момент, в който просто седим и се чудим- накъде?, какво? и защо?. Съществуват съмнения дали това е правилният път, дали ще ни отведе към щастието, или ще се окаже задънена улица. Призванието не е просто работа, а страст! Какво е твоето призвание?
Какво е твоето призвание? Е, призванието не се разбира просто така и рядко го „пише“ някъде.

Призванието на всеки от нас е различно, но е пътеводната светлина, която засенчва всички останали дейности, с които се захващаме. Именно тук е разковничето към това, да откриеш призванието си. Нужно е да пробваш първо това, после онова, така трето и четвърто и чак тогава може би стигаш до „своето си място“.

Често чуваме изрази от типа на „Ти си призван да си учител!“, „Изпълнил си си призванието!“. Факт е, че съществуват някои професии, за които действително трябва да си „призван“, каквото и да означава това понятие. Учителската професия е точно такава- душата и сърцето ти трябва да туптят в ритъма на работата, за да я изпълняваш пълноценно. По подобен начин стоят нещата и с лекарите- не е достатъчно само да знаеш определена теория, за да практикуваш. Нужно е много повече- да не си гнуслив, да бъдеш внимателен, да имаш подход към хората и най-вече- изключително здрава психика.

Дали понякога се случва да не сме сигурни в призванието си, или пък просто някак „да го изпуснем“? Разбира се. Който и за каквото да ни е призвал обаче рано или късно, ще се окажем на правилното място в правилното време, въпреки съмненията. Някои от нас са призвани да бъдат просто добри, обичани, зоолози, откриватели, други пък да вършат зло и да вредят. Каквото и да е твоето призвание обаче трябва да го приемеш с отворени обятия и пълно спокойствие. igraigo.com - Facebook игри и късметчета