„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, колко пари ще печелите на месец?
Искате ли да узнаете и да разберете, колко пари ще печелят вашите приятели и познати на месец?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Парите са нещото, което поставяме като своя цел в живота си- или поне повечето от нас. Много хора се чудят колко пари ще изкарвам или ще изкарвам ли въобще пари. Това е доста важен въпрос, тъй като без паричен поток не може да се живее пълноценно. Всички стоки и услуги се получават в замяна на някакво количество пари. Независимо къде живееш, независимо какво правиш, пари трябват. Е, ако живееш в някое племе, може и да не трябват много пари!

Парите са нещо, което придава стойност. Парите сами по себе си са просто хартия и тяхната стойност е просто нещото, което плащаме за хартията и обработката й. Ние самите с нашето търсене и предлагане придаваме стойност на хартиените пари и монетите, които от своя страна има стойност на метала, който сме вложили в изработката.

Парите имат няколко характеристики – те трябва да могат да се разменят, да могат да се следят, да разполагат със стойност и да са потвърден метод за разплащане. От там нататък всичко си зависи от нас. Колко пари ще правим? Ела и изтегли своето късметче във Facebook от igraigo.com – най-големият портал за късметчета, статуси, статуси с картинки и статуси с видео.

Може да комбинирате приложението, което определя колко пари ще изкарвате с приложението, което определя каква работа ще работите, за да добиете представа дали заплащането, което ще получавате е достатъчно справедливо.

Парите могат да са под формата на много неща, не само на банкноти и монети, макар че месечното ни възнаграждение е изградено именно от тях. Това може да са чекове, бележки за задължения, някаква стока с определена стойност и висока ликвидност, която веднага можем да обърнем в пари – благородни метали.

Стойността на парите се определя от правителството и от икономиката, която чрез инфлацията регулира това колко неща можем да си купим с една определена сума пари и какви да са те.