„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, какво ще ви се случи през новата година?
Искате ли да узнаете и да разберете, какво ще се случи на вашите приятели и познати през новата година?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Какво ще се случи през следващата година? Ние от igraigo.com знаем много добре какви са вариантите. Има няколко сигурни неща, които ако не се случат, то поне ще си проправят път към настоящето. Някои от тях са доста интересни, други не чак толкова. Лошите новини са, че през новата година няма да можем да мятаме паяжини, да се возим в летящи коли и да правим секс с роботи, които са едно към едно с жени.

Определено има на къде да се развива човечеството. Предстои да разберем какво точно ще се случи през следващата година. Става на въпрос за неща, които са свързани с науката, но са свързани и с ежедневния ни живот. През 2015 ще видим много промени, които засягат, както дребния човек, така и големите корпорации.
Какво ще ни донесе новата година? На първо място офлайн пазаруването ще става все по-малко явление. Онлайн магазините се развиват много добре и предлагат все повече и повече удобства на клиентите си. Ако това продължи със същите темпове, догодина ще видим първия удар по магазинните мрежи.

Технологиите ще могат да ни разпознават без пароли, зловещи пръстови отпечатъци и така нататък. Те ще се приобщават към нашите навици, начина ни на поведение, тиковете ни, дори ще събират информация от обграждащата ги следа, за да я съпоставят с нас самите. Яко нали?

Какво ме очаква догодина? Учените разработват все повече ДНК-то и разшифроват неговите тайни. Очакваме да видим все повече лечения на различни болести, които са основани на него, за да бъде то използвано по възможно най-ефективен начин.

Градовете също няма да са толкова пасивни. Поне на Запад догодина можем да видим интерактивни градове, които да се адаптират към начина на живот на хората, а не по обратния път.
Очаквате ли нещо по-специално да се случи през следващата година или не? Може да има някакви промени в личен план, не само такива от типа на гореспоменатите!