„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, каква ви е истинската личност?
Искате ли да узнаете и да разберете, каква е истинската личност на вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Личността Ви зависи от това какъв тип човек сте. Има четири характеристики на личността. Като цяло има четири вида личности и всеки един човек е комбинация от тях. Това са сангвинисти, флегматици, холерици и меланхолици. Петдесет процента от личността Ви се определя от гените. Останалите 50% се определят от характера и темперамента Ви. Каква е разликата между двете.

Черти от характера са навиците на родителите Ви, нормите в обществото, които влияят на вас, зависят от това какво обичат и мразят близките Ви – като цяло характера се оформя от външни фактори.

Темперамента е балансът на личността ви. Това са тенденции, които са биологически основани и наследени от родителите. Това е причината да се чувстваме и мислим по определен начин. Нека разгледаме различните типове личности:
Сангвинистите са хора, които са оптимисти, спонтанни и ентуастични, имат много енергия, гъвкави са в умствен аспект, любопитни са и са импулсивни. Всички тези качества се дължат на допаминовата им система. Лицата на тези хора са много изразителни. Често ще чувате от тях за приключения, енергия, нови неща, пътувания и така нататък.

Флегматиците са хора, които се отличават със своите социални умения. Те могат да се изразяват много добре и могат да разчитат израженията и езика на тялото на другите. Те свързват фактите адски добре и виждат голямата картинка. Те са грижовни, изпитват симпатии, лесно се съгласяват, много са емоционални. Този тип личност е повлияна много от естрогена в тялото им. Може да ги разпознаете по пълните им устни, кръглите им лица, малките им носове, гладката им кожа. Те употребяват други като страст, чувства, емоции.

Холериците са хора, които зависят от тестостерона в тялото си, независимо дали са мъже или жени – в повечето случаи обаче са мъже. Те са директни, корави, аналитични, стратегически настроени, фокусирани в целта. Те са куражлии, които се състезават с някого, винаги обичат да са конкурентни. На външен вид са с квадратна челюст, високи чела, обичат да използват думи като предизвикателство, интелект, амбиция.

Меланхолиците са спокойни, лоялни и подредени хора. Самото име на личността отпраща към това твърдение. Те са внимателни и конвенционални. Мъжете и жените от този тип имат силни гени на серотонина, а любимите им думи са семейство, уважение, морал, ценности и прочие. Ела в igraigo.com, за да разбереш какъв тип личност си!