„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, какъв ще е пола на вашето дете?
Натиснете бутона и вижте какво Ви очаква!Advertisement:
Какъв пол ще е моето бебе? Със сигурност се чудите какъв ще е пола на детето ви или на децата, които ще имате. Няма нужда да чакате до деня на раждането. Медицината може да определи пола с голяма точност, а и има някои признаци, по които сами да разберете какво дете имате в корема си.

Ако вие и партньорът/ката Ви живеете заедно, то по-голяма вероятност е да имате момченце. 51,5 процента от двойките, които живеят заедно имат мъжка рожба. Ако живеете от скоро заедно, то консумирате любовта си по-често. Това също накланя везните в полза на момченце. Колко деца ще имам?

Науката е показала и, че ако преминавате през период на стрес, то е много вероятно да се роди малък мъж. Стресът повишава тестостерона и кортизола в майката, което променя яйцеклетката.

Колкото повече калории приемате, толкова по-вероятно е да имате момче. Изследване показва, че в 56 процента от случаите при жени, които приемат над 2413 калории се ражда момче.

Какво дете ще имам?
Момче или момиче? Колкото по-възрастни са мъжа и жената, толкова по-вероятно е, че ще се появи момиче. Мъжките сперматозоиди са по-слаби от женските при мъжете над 40, а при жените над 35 се усещат хормонални промени, които също имат значение. Освен това, по-възрастните правят секс по-рядко. Те по-често улучват средната част на овулацията, при която се зачеват повече момичета.

Ако майката има някакво заболяване свързано с бременността, то в 55 процента от случаите тя ще роди момиченце. Това се получава заради повишеното количество на естроген.

Повече момиченца се раждат около тропиците. Там количеството на меланин в тялото е по-високо и учените смятат, че това е причината. Мелатонинът променя репродуктивната система на животните. При по-дългите дни, в които има повече мелатонин се раждат повече момичета.

[url href=http://igraigo.com]Какъв пол дете искате да имате?[/url] Елате и разберете в igraigo.com – сайтът за забавни тестове и игри.