„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, каква супер сила имате?
Натиснете бутона и вижте какво Ви очаква!Advertisement:
Универсалната мечта на всички малки, и не чак толкова малки, дечица е да бъдат супергерои. Момченцата завързват на вратовете си цветни наметала, а момичетата поставят маска на лицата си, за да заприличат поне малко на идеализираните Супермен или Жената чудо, например. Всичко това не е случайно, защото супергероите притежават суперсили, с помощта на които се борят със злодеите по света, а на подсъзнателно ниво притежаването на някаква нечовешка черта ни прави велики. Точно като онези от екраните. Каква супер сила имам?

Може би най-емблематичният герой за всички поколения е Супермен. Защо именно той? Кларк Кент идва от друга планета, изключително интелигентен, атлетичен и красив е- пример за мъжката част от човечеството и блян за женската. Нещо повече, той има огромна физическа сила, рентгеново зрение, може да лети и да се възстановява бързо от наранявания. Когато американският писател Джери Сийгъл и канадският художник Джо Шустър измислят персонажа, те едва ли очакват, че той ще стане еталон на поколения комикс маниаци. Каква е твоята суперсила?

Не по-малко популярен герой е Светкавицата. Със своята супербързина и способност да пътува във времето и измеренията, той запазва мястото си между „звездите“ от 1940, когато за първи път се появява на страниците на ДиСи Комикс, до днес. През всички тези години четирима различни актьори са се превъплъщавали в ролята му. А интереса към него може би е породен от толкова динамичния ни и сложен живот, че скоростите, които Светкавица развива са не само мечта, но и необходимост. Igraigo.com ще открие твоята супер сила!

Каква супер сила имаш? Интерпретирайки женската гледна точка, Жената чудо определено стои в центъра. Нейният образ неведнъж е представян и от чисто сексуална гледна точка, тъй като доминацията над мъжа в леглото е всеобщо желание на женския пол. Отличителни характеристики на образа й са свръхсилата и физическата красота, които трудно могат да бъдат съчетани в действителността. Популярността й се дължи именно на това, както и на факта, че желанието за господство обхваща, както малките момиченца, така и свободните жени, и домакините.

В общи линии супергероите от екраните са проекция на нашите невъзможни за придобиване качества. Техните суперсили обаче са силите в нашите умове и стига да повярва, всеки от нас може да бъде Супермен.