„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, каква е вашата професия?
Искате ли да узнаете и да разберете, каква е професията на вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Всички ние се раждаме бебета, уникално сладки и невинни малки същества. За съжаление обаче социалният ни статус се мени с годините, посредством контактите, които създаваме и образованието, което получаваме. В един момент в наш основен социален статус се превръща професията. И докато социалните роли на всеки индивид са многобройни- пешеходец, шофьор, а след малко и клиент в магазин и пр., то социалният статус е един основен или мастър статус.

Ето защо е твърде важно да внимаваме в избора си на професия. Ежедневно по света се появяват нови и нови такива, удовлетворяващи нуждите на съвременното общество. Има много интересни професии. Някои от тях са:
Човек, определящ пола на малките пиленца – досега едва ли сте се замисляли, че на този свят има нужда от човек, който да определя какъв е полът на пилето. Какво трябва да работиш?

Талисман на отбор – това си е истински доходна професия. Трябва само да си с достатъчно атлетично тяло и да си фен на отбора. За тази работа получаваш и заплата, а да не говорим, че голяма част от талисманите са по-известни дори от самите играчи. Кое е твоето работно място?

Човек, който топли леглото – това е може би най-сладката професия, която може да съществува и колкото и невероятна да ви се вижда, всъщност си е напълно реална. В хотел в Лондон, човек със специален костюм ляга на леглото и се върти там за 4 минути. По този начин гостът на хотела ще легне в идеално затоплено легло. Коя работа е за мен?
Човек, събиращ урината на елени – урината на това животно се използва от някои ловци, за да примамват своите жертви. Оказва се, че има професионални събирачи на течността. Igraigo.com – най-яките статуси за Facebook.

Някои от тези постове са или много приятни, или доста добре платени, или пък и двете. В случай, че си търсите нова работа - какво по-хубаво от позиция, носеща наслада и финанси? Определено трябва да разбереш какво е добре да работя?