„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, какво ще ви донесе Дядо Коледа?
Искате ли да узнаете и да разберете, какво ще донесе Дядо Коледа на вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Дядо Коледа е този, който чакаме всяка година. Той носи подаръци. Сигурно се чудиш какво ще ти донесе Дядо Коледа? Има някой неща, които са много яки, на пръв поглед много скъпи, но определено са подаръци един път.

Първият подарък, който ще Ви представим е перлата. Тя е много изящна и се произвежда в миди. Тя излъчва елегантност и класа и е сред топ изборите при бижутата. Тя е подарък за жена. Често обаче, особено по Коледа виждаме големи отстъпки, които биха ни позволили да се докоснем до нещо толкова изящно.

Ще ми донесе ли Дядо Коледа подарък дизайнерски дрехи! Определено да купиш дрехи на някой друг е голям риск, но кой е казал, че на Коледа не можеш да направиш подарък сам на себе си. Това е времето, в което магазините влизат в ролята на белобрадия старец и пускат огромни промоции. Сега е момента да се барнете с нов костюм или рокля за подарък, а защо не и нещо по-ежедневно – някоя риза, панталон.

Ще ми подари ли Дядо Коледа почивка? Ела в igraigo.com, изтегли си късметче и разбери! Почивките, особено около света са доста скъпи, но по празниците има големи оферти. Защо не да отидете и на някоя екзотична почивка като подарък – Бахамите, Малдивите, Тайланд?

Сега е перфектният момент да се насладите на хобито си, ако колекционирате някакви неща. По Коледа можем да си позволим да отвърнем джобовете и, ако се помолим на дядо Коледа, той ще ни зарадва с някоя картичка, календарче, салфетка, монетка, марка или каквото събираме.

Играчките са друг голям хит по време на коледните празниците. Дядо Коледа подарява играчки не само на деца, но и на възрастните. Играчките са перфектен подарък за мъже най-вече, тъй като те често имат страст към фигурки, колички и подобни неща.

Какво ще ти подари Дядо Коледа?