„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, къде трябва да превите секс?
Искате ли да узнаете и да разберете, къде трябва да правят секс вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Спалнята е най-традиционното място за размяна на интимни ласки. Това ли е единственото място, на което можем и трябва да правим секс обаче? Разбира се, че не! След сексуалната революция и с все по-силното разкрепостяване на тези взаимоотношения, местата за правене секс драстично нараснаха като брой. Прекрасна тенденция! Къде ще правиш секс?

Една от от задължителните секс дестинации е, може би съвсем очаквано, колата. Независимо дали на предната или на задната седалка, сексът в автомобила на гаджето, а защо не и в своя собствен, е горещо и вълнуващо приключение. Вярно, най-вероятно, ще е доста тясно, но пък, както знаем тесните пространства са правопропорционални на страстта. Най-удобната поза е той седнал, а вие в скута му, но преди да изберете позата, задължително намерете достатъчно уединено място без трафик. Интересни места за секс?
Публичните места като ресторанти, кафенета и клубове, например, едва ли са най-чистото и удобно място за размяна на ласки, но пък са фетиш на много хора, така че си заслужава да се опита и там. Задължително е обаче да сте сигурни, че сте се заключили и че няма вероятност някой да нахлуе при вас и да запомните изживяването по възможно най-ужасния начин. Igraigo.com – късметчета и статуси

Изключително възбуждащо е да правите секс на терасата, но има няколко важни правила за това. Препоръчително е терасата да е остъклена, а от прозореца да се виждате от гръдния кош нагоре. Партньорът трябва да е зад вас, а движенията му да са достатъчно леки и плавни, така че никой, евентуално преминаващ под терасата пешеходец, да не забележи каква дейност всъщност изпълнявате. Интересното в случая е, че на практика всички ви виждат, но никой не знае защо така сладко сте се подпрели на парапета. За по-голяма сигурност не правете това на тераса, гледаща към отсрещен блок. Къде и с кого ще правя секс?

Местата, на които трябва да правите секс, избирате сами, но винаги внимавайте да не станете за резил.