„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, какъв е вашият спорт?
Искате ли да узнаете и да разберете, какъв е спорта на вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Да живеем активно, да спортуваме ежедневно- това са основни призиви в живота на съвременните хора. Дали поради реалната нужда от движение или поради някаква световна мода, поставена от известните, факт е, че всеки обикновен човек започва сериозно или поне опитва да се занимава с фитнес, пилатес, тенис. Нека се докоснем обаче и до част от онези спортове, които не са достъпни за всекиго и изискват истинска отдаденост. Кой спорт е за теб?

Художествената гимнастика е олимпийски спорт, предимно за жени. Той е комбинация от балет, гимнастика, театрални танци и игра с уреди. Петте уреда, които се използват, са бухалки, въже, топка, лента и обръч. Първите състезания по художествена гимнастика са в СССР през 1940 година. Първото световно първенство е през 1963 година в Будапеща. Първите Олимпийски игри, на които е представен, са тези в Лос Анджелис през 1984 година. Макар че това е предимно женски спорт, в някои страни започва да е практикуван и от мъже. Кой е любимият ти спорт?

Автомобилните спортове са моторни спортове, в които се съревновават помежду си различни транспортни средства (прототипи, леки автомобили, камиони, мотоциклети и т.н.) с двигатели от различни типове (предимно двигатели с вътрешно горене). Това е един от най-популярните спортове в света. Сред най-известните такива в днешно време са Формула 1, НАСКАР и Рали Дакар. Първото автомобилно състезание в историята се провежда на 22 юли 1894 година между градовете Париж и Руан във Франция. Какъв спорт трябва да практикуваш?

И разбира се, не на последно място- царят на спортния свят- футболът. Съвременният футбол води началото си от Англия, където през 1863 година, след създаването на Футболната асоциация, са утвърдени първите правила на играта. Международните футболни състезания се координират от Международната футболна федерация (ФИФА), която е създадена през 1904 година. Кой е моят спорт?

Светът на спорта може да бъде луда надпревара и въпреки че невинаги можем да се впуснем в нея като най-изявените й представители, то това не бива да ни спира да застанем твърдо зад спортното живеене. Разбери в igraigo.com, където намериш още много фейсбук късметчета.