„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, с коя звезда ще се срещнете лично?
Искате ли да узнаете и да разберете, с коя звезда ще се срещнат вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
С коя звезда ще се видиш?? Звездите са хора, които са известни пред обществеността и с действията си привличат вниманието на последните. Те обикновено са група от хора или индивидуална личност. Статусът на известна звезда се свързва с богатството, славата, постиженията в областта, в която се проявява дадена известна личност – обикновено спорт, музика, кино.

Както казахме сферата на спорта и забавлението е дала най-много звезди на света. Ти искаш ли да се видиш с някоя звезда? Ела и разбери с коя звезда ще се срещна? Хората, могат да придобият слава и с действията си, които могат да са скандални, абсурдни или просто, защото имат контакт с някой вече известен. Можеш да си звезда в новините и с масово убийство или отвличане? Не е ли така.

Казвали ли са ти, че приличаш на някоя звезда? Има хора, които стават известни за много кратко време, а има и хора, които се борят адски много време, за да бъдат разпознаваеми от останалите в обществото.

Определено няма гаранция за успех! Не всеки може да бъде звезда. Да, тези хора са от различни браншове, занимават се с различни неща, но определено, ако не си публична фигура или не се занимаваш с нещо подобно, няма как да станеш известен. Спомняте ли си за някой шивач от местната фабрика, който да всички да познават и да искат да се срещнат.

За да приличаш на някоя звезда и да се срещнеш с нея, за да станеш известен като нея, ти трябва да си упорит, мотивиран, дисциплиниран, да правиш нещата със страст. Ако си късметлия обаче, то може без много усилия да станеш известен. Тогава хората ще получават доста интересен отговор на въпроса на коя звезда приличам и да видя – на теб.
Често обаче известните хора получават много критики от останалите. Смята се, че те получават прекалено много внимание и пари. Статистиката показва, че само 1 процент от хората успяват да станат известни личности. Конкуренцията е толкова огромна, че дори да си най-добрия в дадено нещо, ако нямаш харизма, няма да станеш звезда.

Ела в igraigo.com, за да разбереш с коя звезда ще се срещнеш.