„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, какъв супер герой сте?
Искате ли да узнаете и да разберете, какви супер герои са вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
В модерния свят да си супер герой значи да имаш нечовешки талант, природна сила или пък нещо извънземно. Ти си роден, за да пазиш хората. Има мъже и жени супер герои. Те са известни с делата си, които са в името на доброто.

Ти супер герой ли си? Кой супергерой си? Истината е, че няма нужда да има нещо свръхестествено в човек, за да има той супер сила. Трябва да можеш да се бориш с престъпността, да имаш много приключения и як костюм. Батман и Зелената стрела нямат свръхестествени сили, но за сметка на това са супер герои.
Каква супер сила имаш?

Много пъти съм се чудил как да стана супер герой и какво трябва да правя. Героите се борят ежедневно с неправдата на дребни престъпници и супер злодеи. Те използват силите си само и единствено в името на доброто, не извличат собствена облага. Супер героят има много врагове и често се изправя срещу извънземни, чудовища и други неща от фантастичния свят.
Какви умения на супер герой имаш?

Някои от тях притежават нечовешка сила, могат да летят, имат животински сетива, дори изстрелват разни неща като гръмотевици. Герои като Батман и Зелената Стрела нямат супер сили. Те са овладели технологията и бойните изкуства, за да станат такива и да имат супер сила.
Героят винаги има морал! Той може да рискува своята безопасност в името на доброто! Някои от тях отказват да убиват и да имат смъртоносни оръжия.

Освен супер сили, героите умеят да се прикриват. Те имат тайна самоличност, която да използват в ежедневието си. Това е Кларк Кент, за пример. Други са открити към обществеността, за добро или зло.
Разбира се супер героите имат и супер як костюм, който е свързан с историята, името и това, което вършат. Те винаги имат поддръжници под формата на приятели, други супер герои и прочие, които да им помагат знайно и незнайно.

Всеки супер герой има своята история, която обяснява неговите супер сили, мотивацията му да е такъв. Обикновено става на въпрос за инцидент или лош момент от техния живот.
Посети IgraiGo.com , за да разбереш каква супер сила имам и да откриеш много яки късметчета и тестове.