„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, какъв татус трябва да си татуирате?
Искате ли да узнаете и да разберете, какъв татус трябва да си татуират вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Каква татуировка трябва да си направиш? Татуировките са отличителните белези на все повече хора от световното население. В последните години, пък и преди това, технологията на мастилените рисунки става все по-популярна и се развива с все по-бързи темпове. Igraigo.com – статуси, късметчета и награди.

Оттам, съвсем очаквано, нараства и разнообразието на предлаганите на пазара рисунки, като те започват от най-прости надписи на различни екзотични езици и стигат до истински цветни произведения на изкуството. И именно сред това море от различни татуси, често се озоваваме с въпроса- какво точно да увековечим върху тялото си? Каква татуировка да си направя?

Татуировката ти трябва да е съобразена първо с личните ти предпочитания. Тя трябва да изобразява или символизира нещо, в което истински вярваш или харесваш, но най-вече нещо, което те съпътства от достатъчно дълго, за да си сигурен, че няма да се разубедиш и да съжалиш след направата. В такъв случай махането ще бъде и соленичко, и болезнено. На второ място, изключително важно е да внимаваш със съвместяването на професията, която практикуваш, и татуса. Някои професионално поприща изобщо не позволяват наличието на такива, особено на видими места, а други имат определени изисквания и ограничения относно посланието, което носи татуировката. Неприемливо е например да си банков служител с листо марихуана, татуирано на китката. Или пък учител с неприлично послание на рамото, да кажем. Оттук идва и вниманието, което трябва да обърнем на мястото, което татуираме. Нека то да е по-прикрито и интимно, за да не ни създава проблеми. Яки татуировки за мъже и жени!

Друга важна особеност е избора на място и материали, с които ще ни бъде направен татусът. Нужно е да проверим дали не сме алергични към мастилото и най-вече стерилни ли са инструментите в студиото, опитен ли е татуистът. Цените на татуировките варират според качеството и големината, но имайте предвид, че по-голямата сума невинаги и гаранция за високо качество. Да си направя ли татуировка?
Спектърът е широк, а ти реши ли вече каква татуировка да си направиш?