„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, какво ще ви се случи утре?
Искате ли да узнаете и да разберете, какво ще се случи утре на вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Какво ще ти се случи утре? Може би всеки нормален човек на тази планета си е задавал този въпрос и то не веднъж. Това е и причината да съществуват така наречените врачки, медиуми, ясновидци. И до днес не получаваме ясен отговор, а утрешния ден остава в неизвестното. Какъв ще е утрешния ден?

Ние, хората, обаче имаме вроден копнеж да правим неизвестното известно и поради тази причина има много начини за гадаене какво ще се случи в близкото бъдеще. В Русия например е много разпространено гледането на паяк. Осмокраката гадина показва не само какво ще е времето, но и кой за кого ще се венчае, дали ще има пари в къщата и прочее. Руснаците са развили практиката толкова, че взимат под внимание не само паяка като такъв, но и каква и къде е свъртяна паяжината му, къде пуска нишката си и още куп показатели. Ще имам ли добър ден.

Гадаенето по слънцето е известно още на най-древните народи, които не са притежавали други пособия и знания. Съществуват много поверия за това, кой знак какво означава. Например, ако при изгрев слънцето е бледо, ще вали дъжд, ако слънцето е кърваво, предстоят беди. Ако при изгрев слънцето има диря, ще вали дъжд, а ако изгрее ясно, времето ще се оправи, ако пък при изгрев около него има обръч, времето трайно ще се развали. Facebook късметчета и статуси в igraigo.com

Чували ли сте думата румпология? Е, съществува и такъв вид гадаене- по дупето. Джаки Сталоун, най-известният румпологист в САЩ твърди, че това е древна практика, някога използвана в предишни цивилизации, въпреки че тя няма доказателства за това твърдение. Според Сталоун, древните племена са можели да разчитата трътките, като ги боядисвали с къна, преди ги сложат да седqт върху папирус. Добър ден ли ще е утре?

Въпреки тези и един куп други методи, които милиони хора по света практикуват обаче, въпросът какво ще ти се случи утре, все пак си остава без никакъв сигурен отговор.