„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, колко % сте VIP?
Искате ли да узнаете и да разберете, колко % са VIP вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
ВИП идва от английското VIP, което значи Very Important Person – много важен човек. Това са хората, които разполагат със специални привилегии, благодарение на статуса си в обществото, важността си или нещо в този ред на мисли. Ти ВИП ли си?

VIP персони е определението за хората от високото общество, които се появяват по всички важни събития, без значение дали става на въпрос за коктейли, премиери на филми, важни обществени дебати, балове, благотворителни инициативи или прочие.

Тези хора обикновено са от сферата на забавлението. Повечето известни личности от индустрията на киното и музиката са VIP. ВИП са и политиците, големите бизнесмени, богаташите като цяло, аристократите. Всеки човек, който получава по-специално отношение от обществеността е VIP. Това специално отношение обикновено се простира до отделяне от обикновените хора, по-голямо внимание.
Такива хора често са канени на някакви премиери и други промоционални и не толкова промоционални събития, за да повишат нивото на интерес на хората. Те получават пропуски за разни събития, отделен терминал на летището, отстъпки в големи заведения, специални сепарета и ред други неща.

В много телевизионни предавания се канят известни VIP личности. Това се прави, за да се повдигне рейтинга на шоуто. Всеки ще пусне предаването щом ще разбере, че някоя известна личност ще отиде на посещение, за да сподели нещо от лични си живот. Личния живот на ВИП хората е голям интерес за обикновените хора.

Има и нещо, което се нарича VIP синдром. Това е определен тип мания свързана с привилегиите, които дава социалния статус. Известни личности използват името си, за да налагат натиск върху някои хора, за да получат нещо, което искат, но по заобиколния начин.

Този синдром се среща много често в професии, в които са замесени пари, слава, сила, власт и прочие.
Ела в igraigo.com, за да изтеглиш късметче или , за да поделиш някой як Facebook статус.