„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, колко време прекарвате в Фейсбук?
Натиснете бутона и вижте какво Ви очаква!Advertisement:
Фейсбук или социалната мрежа, буквално преобърна живота на повечето хора. С днешните, модерни джаджи можеш винаги да киснеш в социалната мрежа и да следиш кой какво постава, споделя, прави и мисли. Звучи страхотно, понеже така си по-близо до приятелите си, във всеки един момент, дори да Ви дели доста голямо разстояние, по принцип.

Замислял ли си се някога, обаче по въпроса колко време прекарваш във Фейбук? А, може би е добре да го направиш, понеже докато ти киснеш във виртуалната реалност истинският живот си върви около теб и може да пропуснеш някои доста важни мигове! Искаш ли да узнаеш колко време прекарваш във Фейсбук? Това може да ти стане ясно на мига! Само последвай линка Колко време прекарваш във Facebook? и отговорът вече ще е пред теб! Резултата, гарантирано ще те изненада, понеже малко хора си дават сметка колко време, реално киснат в социалната мрежа.

И ако цифрата, на тези часове ти се вижда висока защо не я сравниш с тези на останалите, направили тази малка проверка? Не се колебай и сподели колко време прекарваш във Фейсбук в нашият специален Форум. Виж колко време висят там и останалите. Има ли рекордьор по време и къде се подреждаш ти в класацията за време, прекарано в социалната мрежа?
Фейсбук, в който всички ние толкова обичаме да висим, без реално да вършим нещо кой знае какво, направи доста популярни така наречените „късметчета”. Понеже, най-вероятно цифрата на часовете, които прекарваш в социалната мрежа те е стреснала, поне малко ти предлагаме да се утешиш, като си изтеглиш късметче, специално за теб! Само последвай линка Изтегли си късметче специално за теб! и изтегли своето лично и много специално късметче на деня! Можеш да си теглиш различни късметчета всеки ден и да ги споделяш в любимият Фейсбук, в който така или иначе киснеш! Покажи на всички свои приятели, в социалната мрежа какъв е твоят специален късмет и предизвикай оживени дискусии.