„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, какво казва Уикипедия за вас?
Натиснете бутона и вижте какво Ви очаква!Advertisement:
Какво казва Wikipedia за теб? Чудил ли си се някога какво може да пише в твоята страница в най-голямата Интернет енциклопедия? Сега това е възможно. Единственото, което трябва да направиш е да посетиш igraigo.com.
Както всички знаете, Wikipedia е най-голямата енциклопедия, не само в Интернет, но и може би в целия свят. Тя е пълна с много интересна информация на всякакви различни теми, а сега може да видите и какво би било включено като информация за вашата личност там. Какво казва Wikipedia за мен?
Като вземем на предвид, че в този сайт се публикуват страници само за наистина важни, интересни и напълно доказани неща, то трябва да се чувствате горди от факта, че си имате своя Wikipedia страница. Споделете я във Фейсбук и вашите приятели ще се сцепят да ви завиждат. Е, може да им кажете, че те също могат да проверят какво ще излезе и за тях. Просто трябва да влезат в сайта и да потвърдят желанието си.
Нашите алгоритми ще изчислят веднага с какво най-добре се занимаваш, какви постижения имаш в него и как точно ще бъде описано в Интернет енциклопедията. Повярвайте, че няма да загубите, ако пробвате. Сигурни сме, че ще се засмеете истински, направо ще се сцепите от смях. С нашите приложения, късметчета, тестове и игри ние целим вие да се забавлявате на максимум, като освен това ви даваме възможност да спечелите редица награди.
В Wikipedia има милиони страници, които запечатват историята на света по най-интересния възможен начин. Защо не и ти да запечаташ своя миг, макар и не директно в сайта на енциклопедията, а на снимка, която да може да споделиш във Фейсбук са своите приятели. Мисля, че е време да провериш какво казва Wikipedia за теб?