„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, какъв е вашият тип жена?
Искате ли да узнаете и да разберете, какъв е типът на жената на вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Какъв тип жена е твоята, приятелю? Чудил ли си какво ще е момичето, с което ще прекараш живота си? Май е малко трудно да се отгатне, но определено има някои типове жени, които ще срещнеш в живота си и е добре да разпознаваш! Да преминем към това какви са различните типове момичета по земното кълбо!

Определено трябва да започнем с купонджийките. Те обичат да се забавляват, да са сред много хора, да имат много нови познанства. Те общуват много добре. Обичат да си пийват и доста флиртуват. Това може би е момичето, което искаш за лятна връзка, но не и за нещо повече.
Момичетата които се поддържат прекалено много? Дааа, всички знаем този тип жена, който става сутрин в 6, за да е готова към 9-9.30. Грим, прическа, избор на правилното облекло. Всичко трябва да се изпипва до последния детайл. Една жена от този параграф не обича да е небрежна. Поведението и може да бъде досадно, но пък винаги ще радва окото.

С какъв тип жена ще бъдеш? Със сигурност не искаш глуповатичка жена. Всичко познаваме поне по едно такова момиче, което никога не схваща шегата, никога не разбира разговора, смята, че Мексико е град в Испания и прочие. Понякога тази глуповатост е малко или много сладка, но нищо повече.

Определено някои мъже си падат по тип жена, който наричаме домошарка. Тя е жена, която обича винаги да подрежда, може да готви и то наистина прекрасно. Тя ще е винаги готова да помогне със сгъването на дрехите, ще Ви обгрижва много внимателно, но понякога прекаленото вманиачаване в подобни неща ще ви притеснява.

Ела на igraigo.com, за да намериш много фейсбук статуси и късметчета. Тук ще разбере какъв тип жена ти подхожда! Последни, но наистина не на последно място, ще споменем преследвачките. Сещате се за Роуз от „Двама мъже и половина“, нали? Ето това са преследвачките – лудички, не се отказват, понякога ще ви плашат наистина много с любовта си.