„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, какво трябва да работите?
Искате ли да узнаете и да разберете, какво трябва да работят вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Какво е работа? Работа е процес,в който човешката сила се привежда в действие, в името на някакъв резултат, който трябва да се постигне. Обикновено впрягаме тялото или мозъка си, за да извършим някаква дейност. Работата е дейност. Искаш ли да знаеш каква работа ще имаш? Освен чисто физическо действие работата е и нещо свързано с емоциите ни. От това дали дейността, с която се занимаваме ни харесва зависи продуктивността ни в работния ден. Искаш ли да знаеш какво трябва да работиш, за да прецениш към какво да се ориентираш?

Работното място е нещо много важно. Терминът започва да се използва от 1826 година по повод парните двигатели, които вдигали контейнери с вода от наводнените мини. Да не забравяме и, че когато човек работи, той припечелва някакви доходи. Искате ли да знаете какви доходи ще получавате? Ами разберете какво ще работите! Работното място е и мястото, което ще посещавате много години напред, и на което ще прекарвате много време. Едва ли заплащането е единствения мотив да се занимавате нещо. Донякъде от работния процес зависи и как ще се развием в живота. Igraigo.com ти дава идеалната възможност! Изтегли късметче и разбери отговорът на въпроса какво ще работя!

Работата ти може да бъде наистина всякаква. Можеш да се занимаваш с нещо физическо, което е свързано с вдигането на наистина тежки неща, може да бъдеш и счетоводител, който е изцяло интелектуален работник. А защо не и да си човек на изкуството, който работи като изразява себе си на нотния лист, платното за рисуване, сцената за танци и прочие?

Ако тази работа, която изтеглите от нашето Facebook приложение за Facebook късметчета, Вие можете да изтеглите ново, което да Ви допадне повече. Получете идеи за бъдеща работа и споделете забавните ни предложения с приятелите си посредством Фейсбук. Всичко зависи от Вас, ние само Ви даваме възможност да направите нещо по лесния начин!