„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, 10-те най-омразни неща на всяка зодия?
Искате ли да узнаете и да разберете, 10-те най-омразни неща на всяка зодия на вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Зодиите са тези, които определят характера и настроенията ни. Като имам предвид индивидуалността на всяка една зодия може да характеризираме нещата, които зодиите обичат и мразят. Няма съвършени хора, просто някои търпят несъвършенствата на едни, но не понасят тези на останали. Звездите имат пръст в тази работа и предстои да разбере коя зодия какво ненавижда. Провери какво мрази твоята зодия в IgraiGo.
Можем да кажем дори, че зодиите са като визитна картичка на това, което се намира вътре в душата ни. Нека посочим няколко примера.

Хората със зодия Овен обичат да организират и да изпипват нещата сами. Те мразят, когато някой се опитва да ги командва и наставлява.

Телецът пък има мироглед, който смята за идеален. Той направо мрази хората, които смятат други истини за живота като по-важни.

Родените под знака на близнаци обичат да командват парада и да събират вниманието към себе си. Когато бъдат изместени от главната роля нещата загрубяват.

Раците мразят прекаленото хвалене с материалното в живота. Те предпочитат да имат нещо скромно, но представено по начин, който да говори сам за себе си.

Лъвовете са най-големите майтапчии. Това, което ненавиждат в живота е хората да не схващат техните майтапи или да ги критикуват.

Вие открихте ли какво мрази вашата зодия?

Зодия дева е най-точната зодия от всички. Ако срещнат бъркотия, закъснение, несериозно отношение, то те веднага спират общуването си със субекта.

Везните пък са най-спретнати от всички. Те мразят мръсни дрехи, лош външен вид. Човек винаги трябва да е опаkован като подарък.

Скорпионът мрази повърхностните хора, той обича да гледа надълбоко и когато хората са плоски, това го изкарва извън нерви.

Стрелецът, точно като близнаците обича да е център на вниманието. Когато някой се опитва да придърпа чергата, нещата излизат извън контрол. Двете зодии рядко се понасят помежду си.

Козирогът е най-активната зодия. Мрази хората, които не се опитват да подобрят начина си на живот.

Водолеят е най-миролюбивата зодия! Представителите и не обичат да контактуват с хора, които принуждават и тормозят.

Рибите са отговорни и са готови да погубят всеки, който се държи безотговорно!

Коя зодия сте и какво мразите?