„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, как отмъщават зодиите?
Искате ли да узнаете и да разберете, как отмъщават зодиите на вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Всяка зодия има различен характер. Когато човек ни обиди, ние реагираме по някакъв начин. Как обаче реагират различните зодии, когато ги обидят? Някои остават спокойни, други побесняват, трети си връщат.
Зодия Овен не обича да отмъщава, разбира се няма да ви останат длъжни. Ще изразят недоволството си, но не очаквайте нищо подло и ехидно от тях. Може да избухнат, но няма да паднат на нивото на този, който ги обижда.

Телецът е железен. Той не се обижда лесно, има здрави нерви. Ако успееш обаче да ги скъсащ, може да стане лошо. Раздават безплатни уроци по съжаление. Въпреки всичко, много малко хора успяват да ги изкарат от самообладание.
Как реагират различните зодии на обида?

Близнаците са много странни личности. Не можеш да разбереш какво ги ядосва и какво не, менят се постоянно. В един момент са спокойни, в другият могат да ти издерат очите, странна работа са.

Зодия Рак може да ти скапе настроението във всеки един момент. Те са добродушни, но отмъстителни, ако ги настъпиш. Те няма да го върнат само на теб, но и на всички твои близки.

Лъвовете имат голямо самочувствие. Никой от тях няма да позволи някой да му стъпи на главата и да го изложи. Те са горди самохвалковци и са готови да сринат всеки, който подкопае авторитета им.

Девата е възможно най-отмъстителната зодия. Сгафиш ли, по-добре събирай куфарите. Тя ще ти отмъсти не един или два пъти. До края на живота ти ще ти припомня, че си виновен.

Везните се засягат лесно, но им минава бързо. Не очаквайте да кроят планове за отмъщение. Скорпионите обаче са друга бира. Те дори си търсят повод да ви направят сечено. Не винаги чакат някой да ги обиди. Стрелците искат да отмъщават, но са много състрадателни. Ако случайно сторят нещо на някой, после съжаляват с години. Няма смисъл за тях да се занимават с глупости.

Козирогът не трябва да бъде обиждан. Отмъщават като Девите, но дори по-често. Ежедневно ще ви дишат във врата. Зодия Водолей не обича отмъщението, но ако обидите представител на тази зодия, то той ще ви направи за смях пред всички, което също не е малко.

Рибите са най-тънкообидни. Нараниш ли ги, вече си лош и зъл. Те ще се постараят всички да разберат за деянието ви. Ела в igraigo.com и разбери как се обижда твоята зодия.