„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, как се влюбва всеки знак от зодията?
Искате ли да узнаете и да разберете, как се влюбва всеки знак от зодията на вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Любовта е нещо сложно. Всяка една зодия изживява различно своята любов. Ето как става!

Овните се влюбват бързо, но искат да остане така. Те са за дългосрочни връзки с нежност и отдаденост.

Телецът е сдържан в любовта, но пък целенасочен. Не се отказва. Влюбили се може да чака много. Чувствата си разкриват по романтичен начин и постепенно.

Близнаците са най-влюбчиви. Те не се чудят излишно, нито пък са много страстни. За сметка на това подхождат бързо и енергично, не му мислят много.

Как се влюбват зодиите?
Зодия рак предпочита да се влюбва, отколкото някой да е влюбен в него. Те са нежни и уважават духовната част на любoвта. За сметка на това са плахи и уязвими. Трудно разкриват чувствата си.

Лъвовете обичат да обичат. Те са страстни и имат много еротични фантазии. Те споделят мислите си с удоволствие и въобще не крият чувствата си.

Девата е скромна и предпазлива зодия. Спокойно изчаква, когато някой има интерес и не реагира. Обича да се прави на безразлична, преди да се отдаде на любовта. Трябва да сте предпазливи.

Везните са истински във връзки. Те влизат в положение и правят компромиси. Грижат се за любовта си. Също се влюбват много често.

Скорпионите намират смисъла на живота си в любовта. Показват целия спектър от емоции и подхождат сериозно, с голяма важност. Стрелците са тяхната противоположност. Те не рискуват излишно. Любовта не е случайна и физическа. Те залагат на отношенията и тяхната трайност.

Зодия Козирог е влюбва най-трудно. Те винаги имат задни мисли, хладни са в отношенията и държат дистанция. Страхуват се от чувствата си.

Водолей се влюбва всеки път различно. Не подлежат на предвиждане и описание. Те са много различни и непредсказуеми.

Как се влюбва твоята зодия?

Рибите са тези, които бягат от любовта, те просто чакат някой да ги хареса, едва тогава се отдават на чувствата. Никога не тръгват първи.

Ела в igraigo.com, за да разбереш как се влюбват различните зодии.