„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, каква ви е супер силата според зодията?
Искате ли да узнаете и да разберете, каква е супер силата на вашите приятели и познати?
Въведете Вашето име или името на Ваш приятел и вижте какво Ви очаква!

Име


Advertisement:
Като малки, всички сме си мечтали да имаме някаква супер сила. Някои са искали да летят, подобно на Супермен, други са мечтали да местят предмети с ума си, а трети са давали всичко, само и само да могат да стават невидими! Въобще, едва ли има човек, който като дете да не е мечтал да бъде надарен с някаква супер сила.

Като пораснали вече гледаме на света малко по-рационално. Едва ли, обаче ще си напълно честен ако кажеш, че в последно време не си си помечтавал за някоя супер сила! Всъщност, всички ние имаме супер сили, те просто не са такива, за каквито сме мечтали като деца. От голямо значение за нашите супер сили за зодиакалните ни знаци. Или поне така се смята. Искаш ли да узнаеш с каква супер сила си надарен според твоята зодия? Направи го още сега! Просто последвай линка С каква супер сила си надарен според твоята зодия? въведи името и зодията си и разкрий своята супер сила!
Може би си адски силен и няма капачка на буркан, която да не можеш да завиеш или отвиеш? Или, пък си надарен с неземно търпение и дори най-дразнещият човек не може да те изкара от кожата ти? Сподели откритието си за твоята супер сила, според зодията в нашият Форум! Виж с какви супер сили са надарени и останалите! Има ли някой, с който споделяте една и съща?

А, защо да спираш само със себе си? Разкрий какви са супер силите, според зодиите на всичките си приятели! Най-вероятно, те дори не подозират за тях. Със сигурност ще бъде доста забавно да им ги разкриеш някой път, неочаквано и да гледаш озадачените им физиономии!
Вярваш или не, зодиите казват много, ама наистина много за човека. Така, че докато сме на вълна зодиакални знаци, със сигурност ще ти бъде доста интересно да откриеш кое е нещото, в което си най-добър според зодията си! Само последвай линка В кое сме най-добри според зодията ни? и виж, в кое е това, в което нямаш равен според зодиакалният си знак!