„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
28,535 прегледа
11 споделяния
Автор: anika_bg / 11.03.2016 21:01

На пръв поглед прилича на камара дърва. Но какво се крие зад тях? Няма да повярвате! На пръв поглед прилича на камара дърва. Но какво се крие зад тях? Няма да повярвате! / категория: Любопитни

Advertisement:
Повечето хора не биха обърнали особено внимание на тази купчина дърва, защото изглеждат съвсем нормално и обичайно. Но истината е, че зад тях се крие нещо невероятно, за което дори не сте подозирали!

Това всъщност изобщо не е камара дърва за огрев, а всъщност представлява къща! Тя е направена по дизайн на холандския дизайнер Пит Ейк. Дизайнерът е известен с това, че използва изцяло рециклирани материали в своите проекти.

Тази къща е едно от неговите творения. Постройката ще се използва като звукозаписно студио и е напълно оборудвана за тази цел – пиано, работно бюро, легло и т.н. В нея всеки композитор може да намери тишина и усамотение, за да работи над творбите си.

Постройката не се намира в населено място, а е извън града, за да се осигури пълно спокойствие. На пръв поглед тя наистина прилича на купчина дърва, но ако се вгледате внимателно, ще забележите линиите на прозорците и вратата! Вижте как изглежда къщата!


любопитни дървена къща снимки
28,535 прегледа
11 споделяния
Случайни статии
Категории