„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
3,990 прегледа
11 споделяния
Автор: anika_bg / 12.03.2016 14:17

Снимката, която разплака целия свят: служител на Макдоналдс помага на човек с увреждания да се нахрани! Снимката, която разплака целия свят: служител на Макдоналдс помага на човек с увреждания да се нахрани! / категория: Лайфстайл

Advertisement:
Една снимка разплака целия свят и за броени дни бе видяна и споделена хиляди пъти в социалните мрежи! Става въпрос за снимка на млад служител на Макдоналдс, който с готовност помага на човек с увреждания да се нахрани.

Това се случва в ресторант от световноизвестната верига в Тайван. Снимката е направена от друг клиент на заведението, който я качва във фейсбук преди дни.

Жестът на този служител е наистина много трогателен и успя да разчувства и разплаче хиляди хора по света. За съжаление, добри хора като това момче се срещат все по-рядко, но той е доказателство, че доброто все още съществува и хората са готови да си помагат.Клиентът, направил и споделил снимката, споделя, че служителят на Макдоналдс се е държал изключително мило с човека и с огромно търпение му е помогнал да се нахрани. От компанията обявиха, че служителят е 19-годишен студент, който ще бъде награден за добрата си постъпка!


лайфстайл служител жест помощ трогателна история снимка
3,990 прегледа
11 споделяния
Случайни статии
Категории