„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
4,678 прегледа
1 споделяния
Автор: anika_bg / 11.03.2016 17:33

Снимки: 10 мирни граници между европейски страни, които ще променят представите ви и ще ви изумят! Снимки: 10 мирни граници между европейски страни, които ще променят представите ви и ще ви изумят! / категория: Любопитни

Advertisement:
Ситуацията с бежанците в Европа се влошава с всеки изминат ден и редица европейски държави затварят границите си. В същото време кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп обещава, че ще построи най-голямата стена в света между Америка и Мексико.

На фона на всичко това фотографът Валерио Винченцо ни представя своя проект „Граници на мира“. В него той показва снимки на граници между европейски държави.

Щом чуят за граница, повечето хора си представят пропускателни пунктове, огради и гранична полиция. Но тези 10 снимки ще променят тотално представата ви. Винченцо обяснява, че границите между повечето европейски страни за буквално „заличени“ и през тях може да се минава свободно.

Тези снимки разбиват стереотипите и ни показват как изглеждат мирните граници между държавите в Европа.

1 – Белгия и Холандия


2 – Полша и Литва


3 – Германия и Полша


4 – Германия и Полша


5 – Холандия, Германия и Белгия


6 – Швейцария и Италия


7 – Латвия и Естония


8 – Германия и Австрия


9 – Словакия и Полша


10 – Литва и Латвиялюбопитни държавни граници Европа снимки
4,678 прегледа
1 споделяния
Случайни статии
Категории