„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
24,880 прегледа
0 споделяния
Автор: anika_bg / 11.03.2016 16:41

Тази снимка напълно разби живота й! Вижте какво се случи! Тази снимка напълно разби живота й! Вижте какво се случи! / категория: Любопитни

Advertisement:
Хейди Йех е професионален модел от Тайланд. Тя се снима в редица реклами и е много популярна. В един момент обаче нещата се преобръщат на 360 градуса и животът й е тотално разбит. И всичко това заради една снимка.

Хейди се снима в реклама на тайванска козметична клиника. На рекламната снимка се вижда младо и красиво семейство с три деца, като децата изобщо не приличат на майка си. Рекламният надпис гласи: „Единственото нещо, за което ще трябва да се тревожите, е как ще обясните това на децата си“.

Според договора, подписан от моделката, клиниката няма право да предоставя рекламните снимки на други фирми. Но въпреки това клиниката предоставя снимките на друга клиника за естетични корекции. Те пък използват снимките във своя фейсбук профил.Интернет потребителите започват да споделят снимката, но тя вече е с нов надпис – „Пластичните операции – не можете да ги криете завинаги.“ Така в публичното пространство започва да се говори, че Хейди има много пластични операции, а това не е вярно. Гаджето на Хейди я зарязва и работата й намалява драстично, защото никой не иска да я снима в реклами.Животът й е тотално разбит, но Хейди реши да съди клиниките и разказа историята си на специална пресконференция. Потресаваща история!


любопитни снимка лъжи последици разбит живот история
24,880 прегледа
0 споделяния
Случайни статии
Категории