„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
2,851 прегледа
19 споделяния
Автор: anika_bg / 13.03.2016 21:59

Тя нарисува нещо на стената. Но щом изгаси лампата? Невероятно! Тя нарисува нещо на стената. Но щом изгаси лампата? Невероятно! / категория: Любопитни

Advertisement:
Тя се казва Боги Фабиан и е много талантлив художник и творец, който превръща най-обикновени стаи в чудати места, които сякаш са излезли от приказките! Как го прави?

Художничката използва специални светещи бои, за да създава уникални картини по стените на стаи и помещения. Когато лампите изгаснат, тези рисунки се „показват“ и помещението се превръща в невероятен свят, излязъл от нечии мечти!

Боги създава най-различни рисунки – космически дизайни, джунгли, реки, подводни царства и какви ли не други картини по желание на собствениците на стаите. Тези невероятни картини се виждат най-добре в тъмното, но са донякъде забележими и на дневна светлина.

Младата художничка иска да създаде уникални стаи и пространства, като им придаде характер и душа. Ежедневието в такива стаи определено е едно фантастично преживяване!

любопитни светещи картини художничка снимки
2,851 прегледа
19 споделяния
Случайни статии
Категории