„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
5,503 прегледа
44 споделяния
Автор: anika_bg / 13.03.2016 22:33

Тийнейджърка е прикована в инвалидната количка. Вижте с кой отиде на бала си! Тази история ще стопли сърцето ви! Тийнейджърка е прикована в инвалидната количка. Вижте с кой отиде на бала си! Тази история ще стопли сърцето ви! / категория: Лайфстайл

Advertisement:
Ерин Кондрин е 16-годишно момиче от Австралия, приковано към инвалидна количка заради тежко и рядко заболяване. Тя има куче на име Лейси, което е с нея постоянно, помага й в ежедневието, успокоява я и й дава сила.

Ерин и Лейси са неразделни и между тях съществува огромна привързаност. 16-годишното момиче споделя, че кучето й помага изключително много и е голяма подкрепа за нея. Ерин разкрива, че за един млад човек, страдащ от тежко заболяване, е много трудно да излезе в големия свят, но верният й четириног приятел е винаги до нея и я подкрепя.

Ерин е толкова привързана към Лейси, че дори смята да отиде с нея на бала си. В крайна сметка момичето се отказва, защото смята, че кучето няма да понесе добре цялата шумотевица на тържеството.Но кучето е постоянно край Ерин, докато тя се подготвя за бала и дори е облечено в рокля, подобна на тази на момичето! Снимките на Ерин и Лейси, и тяхната дълбока привързаност ще стоплят сърцата ви!
лайфстайл тийнейджърка заболяване куче привързаност бал снимки
5,503 прегледа
44 споделяния
Случайни статии
Категории